DIVINE EROS & PUSSY POWER
 

Ett 6-veckors Shaktibaserat Personligt Ledarskapsprogram för att aktivera din sexuella livsenergi, få mer lekfullhet och kraft, höja din vibration samt stärka ditt inre och yttre ledarskap.

 
 

Det här programmet riktar sig till dig som vill FÅ MER kraft, energi, lekfullhet och bus, sensualism och kreativitet. Genom att komma I kontakt med både din pussy, juvelen, och mysteriet själv, öppnas vägar till ett mer livsbejakande och medvetet sätt att leva.

 

BAKGRUND

Eros is the driving force of life itself, and the erotic is that quality in reality that makes it lively, juicy, and alluring. Cosmic desire brings the universe into being, and the world is, in one sense, an out flowing of the cosmic erotic impulse. In these various traditions, sexual desire and connection can be an expression of love for another person, for God alone, or the very basis of the existence of the universe itself.”  (Sally Kempton)

Detta är den fjärde gången jag håller Ledarskapskursen Divine Eros och Pussy Power sedan starten i höstas. Och den känns allt mer central, inte bara för mig, men också för kvinnor generellt och världen i stort. I årtusenden har den sexuella livskraften, Eros, frikopplats från både den själsliga aspekten men också från dess källa, vår "pussy" eller juvelen som jag kallar henne.  "Pussy" är idag ett skällsord och kvinnans könsorgan ses som smutsigt, pinsamt och svagt. Idag ser vi också resultaten av denna frikoppling och vi har ett dualistiskt samhälle som knakar i alla fogar.

Genom att beröra olika områden inom sexualitet, vår aldrig sinande kraftkälla juvelen och hur vi kan skapa mer lust och lek I våra liv – och därmed även kraft och makt - kommer vi att få tillgång till helt nya kraftcentrum inom oss själva. Vi kommer också att titta på Tantra och vad det egentligen står för, vibrationer och Universums början samt den andliga och själsliga dimensionen som också kommer ta dig till en ny nivå av livskraft med hjälp av att aktivera den sexuella energin. Genom att även använda energi- och andningsövningar, samt det som hjälper oss att stanna i kroppen kommer du kunna uppnå en större integration, lust, sensualism, inre och yttre kraft och ledarskap.


FÖRVÄNTAT RESULTAT

Det här programmet har som avsikt och mål att aktivera din sexuella livskraft och din juvelkraft, som står för styrka, sensualism, karisma och påverkanskraft, privat och professionellt. Programmet kommer att stötta dig i att bli mer sensuell, mer lekfull, och höja din vibration, samt att du kommer i kontakt med mysteriet inom och bortom dig. Du som går programmet kommer att lära dig ett flertal verktyg för att aktivera dessa kraftcentrum. Du kommer få stöd i att etablera vanor som gör att programmet kan övergå till en livsstil efter det att kursen är slut.

Resultaten kommer vara att du slutar att be om ursäkt för vem du är, inte minst för att du har en “juvel”, du kommer bli en bättre inre och yttre ledare och du kommer ha lättare för att få igenom det du vill. Du kommer även få möjlighet att uppleva mer transformativt sex, och leva mer sensuellt och lustfyllt. Ytterst kommer du att aktivera en djupare själslig kontakt med dig själv och mysteriet bortom dig.


UPPLÄGG, TID & DATUM

Den här personliga ledarskapskursen är uppbyggd enligt följande:

  • Gruppcoaching per telefon – 70 minuter varje måndag kl 20.15-21.25 med syfte att skapa gemenskap, ge accountability, gå på djupet och få uppleva temat fysiskt, mentalt och energimässigt, att använda olika andningsövningar för att aktivera din juvelkraft, och höja din vibration.
  • Veckoövningar som följer varje gruppcoachingsmöte.
  • Två individuella coaching/guidningsssamtal på 50 minuter vardera per telefon, ett i början och ett i slutet.
  • Daglig inspiration för att frigöra din andliga sexuella livskraft och din juvel.
  • Juvelpartner i gruppen (frivilligt).

Kursstart: Måndag den 2 oktober, 2017 Kursslut: Måndag den 6 november, 2017.

Allt som sägs är konfidentiellt såväl i coachingsamtal samt i gruppsamtal. Minst 5 personer behövs för gruppdynamiken och max 8 personer kan delta.


GRUPPCOACHNING

I kursen ingår sex gruppcoachningssamtal per telefon, 70 minuter varje måndag. Vi inleder varje samtal med varierat andningsövningar, energiövningar, mantran och enkla rörelser, samt alltid “sensing” (för att utöka närvaron) och därefter följer diskussioner om veckans tema. Du kommer få veckans tema inspelat till helgen innan samtalet samt mailat till dig, så vi kan ha tid att diskutera temat gemensamt och där du hinner ta upp eventuella frågor och kommentarer.

Några teman är Shakti & kraften i den kvinnliga energin, Tantrans koppling till modern forskning, juvelkraft, pussy power & kopplingen till det personliga ledarskapet, juvelen och ny neurologisk forskning, längtan, vilja & att aa, Det feministiska och maskulina Sverige och påverkan på världen i stort, inte minst historiskt och politiskt, 50 shades of light & ett medvetet överlämnande, vikten av Eros i vardagen, även på företag, och en holistisk världsbild. Varje gruppsamtal kommer att spelas in, så även om du missar ett samtal eller blir sen, kan du lyssna på det efteråt.


PERSONLIG COACHNING/GUIDNING

I kursen ingår två coachingtillfällen per telefon på 50 minuter med mig, ett samtal i början av programmet och ett på slutet. Syftet är att samtalen ska hjälpa dig att anpassa programmet så att du får maximalt ut av det, baserat på var du befinner dig här och nu. Har du andra frågor att ta upp, kan du givetvis använda coachningen till det som är mest givande för dig.


VECKOBASERADE & DAGLIGA ÖVNINGAR

Varje vardagsmorgon under kursen kommer du få ett inspirationsmail, som också är en påminnelse för att sätta dina intentioner.

Dagen efter varje gruppcoachningssamtal kommer du att få enkla uppgifter att göra under veckan, som ska hjälpa dig att höja din vibration, aktivera din juvelkraft och aktivera din andliga sexuella livskraft.

Övningarna kommer inte vara betungande, utan lustfyllda och busiga med tydlig intention.
 

JUVELPARTNER

Du kommer även få en juvelpartner, om du vill, så att ni kan sparra, stötta och inspirera varandra gemensamt under programmet. Många upplever detta som ett stort stöd.

TESTIMONIALS

"En fenomenal kurs som jag önskar att alla kvinnor får ta del av. Lotta Alséns förmåga att skapa ett sammanhang där du utmanar tankemönster och agerande på ett sätt du inte trodde är möjligt. Den mest omvälvande givande kurs jag gått någonsin. Svårt att sammanfatta då den spänner över ditt personliga förhållande till njutning, sexualitet och kraft till historia, förståelse över världsläget och konflikter. Gett både ny kunskap, insikter, till verklig förändring för att njuta mer av livet. Påverkar ledaregenskaper och förståelse för vad som går att påverka och hur. En livsviktig kurs."
Strateg & forskare i hållbarhet och folkhälsa

"Tillsammans med Lotta har jag påmints om att livet handlar om att njuta. Kroppsligt, mentalt, andligt. I harmoni med allt levande, med vår jord och universum. Speciellt härligt att få lära känna min egen kvinnliga kraft och sensualism mer på djupet. Utan skuld och skam. Så befriande!"
Styrelseproffs

"Jag vill rekommendera alla som är det minsta intresserade av självreflektion, feminism, makt, ledarskap, sex och njutning att dyka rakt in i äventyret med Lotta. En kunnig och trygg guide genom roliga och stundtals svåra samtal. Att med Lotta som inspiration få dela djupt privata reflektioner och upplevelser med andra kvinnor var omvälvande. Inte alltid lätt, men oerhört givande. Det är en gåva att få uppleva så fint systerskap när en har hunnit bli 50+, och väldigt fint att vi deltagare var i så olika åldrar och skeden i livet. Berikande på alla sätt - tack Lotta! Jag ser fram mot att fördjupa min kunskap och våra samtal under våren."
Marknadschef

"Oj - hur ska jag sammanfatta denna upplevelse… Jag signade upp för att jag hade lite torka, sökte inspiration och hjälp att lyfta mig en nivå i en vardag som rullade på med småbarn, jobb och rutiner. Inte kunde jag föreställa mig att jag skulle få nycklarna till ”hela kungariket” och nya kosmiska världar där till. Denna kurs har gett mig fysiska nycklar till min egen njutning, en röst att uttrycka den med och nya vänskaper som inspirerar, boostar och lyfter mig som kvinna i dagens samhälle. TACK Lotta!!!"
Entreprenör & Yogalärare

"The course led by Lotta offered me an education around the mysterious power that I already possess within myself but didn't know how to access. Most education that we partake in focuses on learning external things and events. This course focuses instead on tapping into our own unique energy and power, offering a rare opportunity to explore inwards, give space to what you might not know existed and allow it to grow. For me personally, it was an opportunity to look at what is really holding me back in life (especially professionally), become conscious around that and break through those paradigms. This is a course that ALL women on this planet should take. Lotta offers an incredibly safe space to explore with a good balance of intellect and spirit. After this course, I stand taller and hold more space at work and on stage. I am eternally grateful for the opportunity I had to participate."
CEO of a Charity

"En fantastisk kurs som går på djupet med vad det innebär att vara kvinna och den enormt starka sensuella kraft vi har inneboende i oss. Fokuserar på lusten och njutningen i livet, men också på hinder som skuld och skam. Vi får träna oss i att vara mer sensuella och kvinnliga i vardagen. Livsbejakande. Även med fokus på kopplingen mellan det feminina sexuella och andlighet. Ger ett historiskt perspektiv på hur den feminina kraften har pressats tillbaka i samhället och vilken potential det finns om vi kunde öppna upp oss helt och fullt för den kraft och njutning som finns i juvelen."
Styrelseproffs

"Den här kursen är viktig på riktigt - Alla kvinnor borde gå den! Genom samtal och övningar lotsar Lotta dig varsamt fram till din egen kraftkälla. Att en sådan livskraft hela tiden fanns tillgänglig inom mig själv, det hade jag ingen aning om. TACK! "
Ledarskapsutvecklare

"Jag är väldigt nöjd med kursen, visste egentligen inte riktigt vad jag gav mig in på när den började utan tänkte att det skulle bli en kul grej för att boosta mig själv, då jag var ny separerad vid kursstart. Och vilken boost det blev, fick se mig själv i spegeln och verkligen fundera på hur jag hamnat där jag hamnat och hur jag skulle väcka mig själv igen. Övningarna var stundtals provocerande men SÅ viktiga för mig och min utveckling. Lämnar kursen med ett nytt självförtroende och kommer använda mig av verktygen regelbundet för att hålla kvar den härliga känslan av att vara turn-on i nuet."
Studioägare

"Pussy Power kursen har skänkt mig enorm POWER, på alla plan. Skulle beskriva det som näringsrikt virke till min inre eld som nu gnistrar och dansar. Och denna elden accelererar mig fram på alla plan i livet. Jag är så djupt tacksam över mina Pussy Power systrar. Det är en gudomlig gåva att få knyta så starka vänskapsband så pass långt in i livet. Och Lotta, är en tydlig och lekfull ledare som gör dessa relationer och äventyr möjliga!!!"
Yogalärare och Entreprenör

"Jag fastnade för kursens kombination av divine och eros, och var nyfiken på att utforska min sexualitet och även dess andliga dimension. Genom Lottas unika och insiktsfulla guidning har jag fått fördjupad förståelse för den jag är och min inneboende potential att leva mitt liv fullt ut i glädje och njutning. Tack för denna gåva Lotta!"
 

PRIS - OCH BETALNINGSINFORMATION

Kostnaden för programmet är 3490 kronor exklusive moms.
Låt mig veta om du vill att jag ska skicka en faktura digitalt, vem den ska adresseras till och vad som ska stå på fakturan. (Förslagsvis – Personlig Ledarutveckling).


REKOMMENDERAD KURSLITTERATUR OM DU VILL GÅ DJUPARE PÅ EGEN HAND

Det finns inga krav att du ska läsa kurslitteraturen. Det ingår mycket information i kursen ändå. Men här är de böcker jag har blivit inspirerad av som du kan gå vidare med på egen hand.

Pussy - A Reclamation, Regena Thomashauer
The Power of Divine Eros – The Illumination Force of Love in Everyday Life, A.H. Almaas & Karen Johnson.
Awakening Shakti – The Transformative Power of Goddess Yoga, Sally Kempton
Eros/Power – Love in the Spirit of Inquiry, Hilary Bradbury, William Torbert
Shakti Leadership – Embracing Feminine and Masculine Power in Business, Nilima Bhat & Raj Sisodia
Eastern Body, Western Mind, Psychology and the Chakra System as a Path to Self, Anodea Judith
Vagina, A Biography, Naomi Klein

OM LOTTA LOVISA ALSÉN

Lotta Lovisa Alsén är ledarskapscoach och konsult och har utvecklat ett flertal personliga ledarskapsprogram för kvinnor i Sverige och USA med fokus på holistiskt ledarskap, entreprenörskap och affärsutveckling. De senaste åren har hon inkluderat andliga och själsliga aspekter men alltid jordat i kroppen. Lotta Lovisa har startat och drivit ett flertal bolag och organisationer både i Sverige och i USA och har suttit i flera styrelser. Sedan två år är Lotta Lovisa boende i Stockholm efter 15 år I Kalifornien. Hon är författare, yoga- och mindfulnesslärare. Lotta Lovisa har helt sitt liv drivits av en stark längtan att vara i kontakt med den djupare, mystiska dimensionen av livet. Sedan 2013 är hon student inom The Diamond Approach samt följer en Tantrisk väg sedan många år tillbaka, med en stark personlig koppling till Shakti. Hon är dessutom författare och skriver poesi och fantasy. Du kan läsa mer om henne på quickenings.com, på leftsidestories.com och LinkedIn

Hör av dig om du har några frågor eller vill veta mer. Du når henne på lotta@quickenings.com, lottaalsen@gmail.com eller på +46 723 24 60 02.

I sanning och i kärlek
Lotta Lovisa Alsén